Mindesmykker / Specialopgaver

Vi skaber smykker som samler op på historien og giver mindet liv.
Det kan være, der er en særlig begivenhed, du skal huske; en fødsel, en uddannelse, en oplevelse eller en vigtig erkendelse … Det kan også være, at du har mistet én du har kær, eller snart selv skal sige farvel til verden og derfor vil give en anden noget med – under alle omstændigheder så hjælper vi dig på vej.

Vi modtager opgaver via mail og telefon
Vi rådgiver via mail, telefon og Skype
Læs her hvordan vi forholder os til
 COVID19 >>

Din Forberedelse

  • Du kan medbringe gamle smykker, som vi kan smelte om eller ændre.
  • Du kan medbringe en tegning, et ord, en sætning, en ting, en farve, en historie, et stednavn, en dato, en sten … bare et eller andet der bringer minder. Hvis du ikke kan finde på noget, så har vi mange gode ideer.
  • Tænk også over hvilket smykke det skal være; en ring, et halssmykke, et armbånd, eller måske en lille lækker ting du kan have i lommen.
  • Find 1-10 fotos af smykker du kan lide, på den måde får vi en fornemmelse af den stil du ønsker, se fotos her >> eller søg frit på nettet.

Fysisk vejledning er midlertidig indstillet – Vi rådgiver via mail, telefon og Skype

Vores møde
Det er designer og guldsmed Rikke Rohde du skal tale med. Du kan enten bare droppe ind i vores åbningstid, eller du kan bestille tid. Det første møde varer ca. 15 min. og er gratis.

Hvis du er i sorg, kan det være godt at vi laver en aftale, så der ikke er andre kunder i butikken.
Du kan bestille tid på amoksmykker@gmail.com

Tjek her hvilke dage du kan møde Rikke i butikken >>

Arbejdsprocessen
Først lytter Rikke til dine inputs. Derefter kommer hun med forslag til hvordan opgaven kan løses. I en ping-pong snak med dig kommer I sammen frem til en plan, for det smykke der skal skabes. Rikke tegner nogle skitser og fortæller dig om de forskellige materialers fordele om ulemper. Når I har en plan, for hvordan smykket skal se ud, får du en pris, og I aftaler en deadline.

Priser
Vi laver smykker i alle prisklasser, og der kan skrues op og ned for prisen, alt efter hvilke materialer du vælger, og hvor kompliceret smykket vil være at fremstille. Men du må regne med at du ikke får meget smykke for under 1.000,- kr.

Ring til Rikke på 21 41 50 00 hvis du har spørgsmål.

Galleri: vores smykker Galleri: vores ringe Se Flere mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
smykke Island
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker