Mindesmykker

Vi skaber smykker som samler op på historien og giver mindet liv.
Det kan være der er en særlig begivenhed du skal huske, en fødsel, en uddannelse, en oplevelse eller en vigtig erkendelse … Det kan også være at du har mistet én du har kær, eller snart selv skal sige farvel til verden og derfor vil give en anden noget med – under alle omstændigheder så hjælper vi dig på vej.

Din Forberedelse

  • Du kan medbringe gamle smykker, som vi kan smelte om eller ændre.
  • Du kan medbringe en tegning, et ord, en sætning, en ting, en farve, en historie, et stednavn, en dato, en sten … bare et eller andet der bringer minder. Hvis du ikke kan finde på noget, så har vi mange gode ideer.
  • Tænk også over hvilket smykke det skal være; en ring, et halssmykke, et armbånd, eller måske en lille lækker ting du kan have i lommen.
  • Find 5 fotos af smykker du kan lide, på den måde får vi en fornemmelse af den stil du ønsker, se fotos her >> eller søg frit på nettet.

Vores møde
Det er designer og guldsmed Rikke Rohde du skal tale med. Du kan enten bare dumpe ind i vores åbningstid, eller du kan bestille tid.
Hvis du er i sorg, kan det være godt at vi laver en aftale, så der ikke er andre kunder i butikken.
Du kan bestille tid på amoksmykker@gmail.com eller tlf. 21 41 50 00

Tjek her hvilke dage Rikke IKKE er på arbejde >>

Arbejdsprocessen
Først lytter Rikke til dine input. Derefter kommer hun med forslag til hvordan opgaven kan løses. I en ping-pong med dig kommer I sammen frem til en plan for det smykke der skal skabes. Rikke tegner nogle skitser og fortæller dig om de forskellige materialers fordele om ulemper. Når I har en plan for hvordan smykket skal se ud, får du en pris og I aftaler en deadline. 

Priser
Vi laver smykker i alle prisklasser, og der kan skrues op og ned for prisen alt efter hvilke materialer du vælger og hvor kompliceret smykket vil være at fremstille.

Ring til Rikke på 21 41 50 00 hvis du har spørgsmål.

Galleri: vores smykker Galleri: vores ringe Se Flere mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker
smykke Island
Mindesmykker
Mindesmykker
Mindesmykker