Vilkår for handel hos AMOKsmykker

A) Hvis du har købt en vare i vores fysiske butik i Aarhus, gælder følgende regler.
B) Hvis du har købt en specialvarer via telefon, e.mail eller digitale medier, gælder følgende regler.
(Læs her om regler ved køb via webshop >>)

Bytteret / Returnering af varer
AMOKsmykker yder 14 dages bytteret, gældende fra datoen på din bon eller dit byttemærke. Det vil sige at vi ombytter varen til en anden vare eller til et tilgodebevis. Vi betaler ikke penge retur.
Du har pligt til at bytte en vare i samme stand og indpakning, som den blev modtaget.
Du må gerne kort prøve varen, men du må ikke tage den i brug. Varen må ikke være ændret eller beskadiget.
Husk venligst, at vi ikke bytter udsalgsvarer, tilbudsvarer eller specialvarer.
Smykker lavet i guld er altid specialvarer og kan derfor ikke byttes.

Specialvarer
Vi bytter ikke specialvarer. Det er en specialvare, når du beder os lave et smykke, som du ønsker det.
Alle smykker bestilt i guld fremstilles specielt til dig. De er dermed personliggjorte, unikke specialvarer, hvilket betyder, at de ikke kan returneres.
Smykker af andre materialer end guld, som er blevet modificeret eller personliggjort efter dit ønske, kan ikke returneres.

Læs mere om dine rettigheder på forbrug.dk 

Reklamation
Reklamationsret er kundens lovfæstede ret. Hvis der er synlige fejl ved modtagelse, skal du påpege dette med det samme og senest 14 dage efter modtagelse. Det er din pligt at angive hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Skade på produktet som skyldes fejlagtig brug af produktet, modifikationer, slitage, slag, stød, ryk, påvirkning af væsker og kemikalier, manglende vedligeholdelse eller anden uforsigtighed/misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.
Sker fejlen efter længere tids brug, foretages reparationen for kundens egen regning, medmindre du kan bevise, at fejlen er vores. Er fejlen vores reparere vi smykket gratis.
Læs mere om dine rettigheder på forbrug.dk  
Læs om smykkepleje og materialer her >>

Vedligeholdelse og brugsvejledning 
Alle vores smykker er håndlavede og af virkelig god kvalitet. Smykkerne består af metaller, sten, perler m.m. der er sammensat enten ved fastgørelse med anerkendte fattetekniker eller med små mekanismer og led. Smykker er små kunstværker og bør behandles varsomt. Det anbefales ikke at sove, bade eller dyrke sport med smykkerne på. Ligesom du skal være varsom med stød, ryk, klem og slag.
Overflader på metaller, sten og perler sliddes i brug, og du må derfor forvente at de ændrer udseende og udtryk.
Sten og perler fæstnet i eller på metal kan let slås af eller de kan langsomt løsnes i brug, dette sker ofte fordi smykket dagligt udsætter for små stød, ryk og klem, sådan at de hårde materialer langsomt arbejder sig fri af hinanden, dette kan AMOKsmykker ikke taget ansvaret for. Det er dit ansvar at behandle dit smykke så varsomt at dette ikke ske. Skulle du alligevel være uheldig efterfatter vi gerne dine sten for et mindre beløb. Kontakt os for et tilbud. Er fejlen vores reparere vi smykket gratis.
Læs om Materialer og smykkepleje >>

Hvis du er i tvivl om, hvordan et smykke skal bruges, kan du altid kontakte os.
Se brugsvejledning video her >>

Mere information
Du kan finde mere information og vejledning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Privatlivspolitik

AMOKsmykker indsamler følgende oplysninger om kunden: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

AMOKsmykker indsamler oplysninger om kunden, med det formål at levere de produkter kunden har bestilt, og i øvrigt for at kunne administrere kundens rettigheder til at returnere og reklamere.

Hjemlen for behandlingen er EU’s persondataforordning artikel 6, litra a og litra b.

AMOKsmykker indsamler ikke kundens personoplysninger uden dennes udtrykkelige samtykke, således at kunden informeres om hvilke oplysninger, der indsamles. Kunden kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Kundens personoplysninger kan videregives til eksterne databehandlere, der behandler oplysninger på AMOKsmykkers vegne. Dette vil bl.a. være tilfældet i vedrørende betaling. AMOKsmykker sørger for, at disse databehandlere handler efter instruks og har indgået en gyldig databehandleraftale med AMOKsmykker. AMOKsmykker videregiver ikke dine personlysninger til tredjemand.

Kundens personoplysninger opbevares i AMOKsmykkers butik i en lukket skuffe og kan til enhver tid begæres slettet. Det er sikret, at ingen andre end butikkens ansatte har adgang til denne skuffe. Kundens oplysninger opbevares med henblik på, at AMOKsmykker kan levere den bestilte vare korrekt, og i øvrigt for at kunne administrere kundens rettigheder til at returnere og reklamere.

AMOKsmykker opbevarer kundens oplysninger i op til 5 år efter købet, hvorefter de slettes.

AMOKsmykker gennemfører passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Det er herefter kun medarbejdere, der har reelt behov for at få adgang til personoplysningerne, der har adgang til dem.

Venlig hilsen

AMOKsmykker
Badstuegade 11 B
8000 Århus C
Danmark

tlf. +45 2141 5000
amoksmykker@gmail.com

Cvr.nr. 28 04 27 60
Juridisk navn: Rohde art & design
Indehaver: Rikke Rohde